Rólunk

Cégünk 2004. évtől foglalkozik gépkocsik bérbeadásával, így az évek alatt jelentős tapasztalatra tettünk szert a bérautózásban.

Kínálatunkban megtalálhatók a bérelhető tehergépkocsik, mikróbuszok, személygépkocsik,lakóautók, autó szállító tehergépkocsik, és hűtős fagyasztós felépítménnyel rendelkező tehergépkocsik. A bérelhető hűtős autó flotta kizárólag új, vagy újszerű gépkocsikból áll, melyeket saját szervizünkben rendszeresen ellenőrzünk, javítunk. A hűtős tehergépkocsikat elsősorban hűtést igénylő árúk, zöldség-gyümölcs, tejtermékek, cukrászipari és hidegkonyhai készítmények szállításához ajánljuk. A hűtős tehergépkocsik hűtő berendezése álló helyzetben 220 V. hálózatról is üzemeltethető, így alkalmasak rendezvényeken, bemutatókon való élelmiszerek tárolására. A hűtős autóinkat több alkalommal használták fesztiválokon, élelmiszer, ital bemutatókon, esküvőkön, de még disznóvágásokon is. A fagyasztós tehergépkocsik elsősorban hús és húskészítmények, nyers élelmiszerek, fagyasztott árúk szállítására, tárolására használhatók.

A fagyasztós tehergépkocsik hűtő rendszere álló helyzetben 220 V. hálózatról is üzemeltethető, így nem csak szállításra, hanem tárolásra is alkalmasak.

Minden bérelhető hűtős vagy fagyasztós raktérrel rendelkező tehergépkocsink rendelkezik érvényes, Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály által kiadott élelmiszer szállításához szükséges tanúsítvánnyal.

BÉRLÉSI FELTÉTELEK

  • érvényes jogosítvány, személyi igazolvány vagy útlevél
  • lakcímigazoló kártya
  • 18 betöltött életév
  • első bérlés esetén 2 személy megjelenése okmányokkal, vagy dombornyomott bankkártya, vagy személygépkocsi letét
  • az igényelt járműhöz, hűtős és fagyasztós autók esetében szükséges kaució megléte 200 000 Ft
  • a gépkocsit minden esetben tele üzemanyagtartállyal adjuk át és vesszük vissza